Colegiul Tehnic Agricol din Soroca Colegiul Tehnic Agricol din Soroca +373 230 22 327 Telefon

Activități sportive 2021-2022

14.05.2022
Elevii din IP CTAS au participat la Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice…
Elevii din IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca, împreună cu administrația instituției, diriginții și profesorii, au participat la Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice, organizată la Soroca. Și de această dată, elevii colegiului au demonstrat că sportul este o posibilitatea e autodezvoltare și menținere a sănătății și s-au înscris la cursa de alergare. Astfel, elevul Ostrov Grigore, din gr. EM 3/1 a obținut locul III, învrednicindu-se de diplomă și premiu din partea Consiliului Raional Soroca. De asemenea, colegiul a fost menționat încă cu două diplome din partea președintelui raionului, una pentru succese în domeniul sportului, iar cealaltă pentru participare la cursa olimpică. Primarul mun. Soroca i-a înmânat o diplomă, pentru promovarea sportului în rândul tinerilor, profesorului de educație fizică Guzun Alexei. Amintim că, în acest an elevii din IP CTAS au înregistrat mai multe victorii la diferite competiții, au devenit campionii raionului și au obținut aur la mini-fotbal, aur la tenis de masă, argint la volei, cinci medalii de aur și una de bronz la atletism. Elevii colegiului participă în unele echipe de fotbal din Divizia națională și sunt membri ai selecționatei Moldovei la rugby.
08.05.2022
Elevii din IP CTAS buni și la atletism…
Elevii din IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca au participat la Campionatul Raional la Atletism. Și de această dată, elevii au demonstrat o bună pregătire, fapt pentru care s-au învrednicit de victorii. Astfel, elevii Mardici Tudor și Costachi Dan au obținut locul I, la două probe, iar Leahu Constantin- locul III. Pentru acest succes elevii au fost premiați cu diplome și medalii din partea președintelui Raionului Soroca.

08.04.2022

Echipa de volei a IP CTAS s-a învrednicit de succes…

În mun. Soroca s-a desfășurat Campionatul raional la volei-băieți, între colegii și licee. Și de această dată echipa IP Colegiul Tehnic Agricol a prezentat un joc frumos, fapt pentru care s-a învrednicit de Locul II și un premiu din partea președintelui raionului Soroca. Administrația IP CTAS felicită elevii și antrenorul Vîrlan Vasile  pentru succesul obținut.

26.03.2022

Echipa de fotbaliști ai IP CTAS cei mai buni…
S-a încheiat Turneul raional la mini-fotbal rezervat pentru licee și colegiile din mun. Soroca -„Cupa de primăvară”, ediția 2022, organizat de Consiliul Raional Soroca, care s-a desfășurat pe terenul de mini-fotbal de la IP Colegiul Tehnic Agricol. Timp de trei zile echipele de fotbal de la liceele și colegiile din Soroca au luptat pentru victorie. Cei mai buni s-au dovedit a fi fotbaliștii de la IP CTAS, antrenați de Victor Parasii, care au obținut câștig în toate meciurile. Astfel, echipa IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca s-a clasat pe locul I. Pentru prestația deosebită elevii au fost menționați cu diplome, medalii și un premiu bănesc din partea organizatorilor turneului. Felicitări echipei și antrenorului, succese în viitor.

24.03.2022

IP CTAS găzduiește turneul raional la mini-fotbal…

Timp de trei zile, IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca va fi gazda Turneului raional la mini-fotbal rezervat pentru licee și colegiile din mun. Soroca -„Cupa de primăvară”, ediția 2022. Turneul are drept scop promovarea modului sănătos de viață, completarea lotului raional la fotbal și promovarea acestui tip de sport în rândul tinerilor. Tinerii fotbaliști urmează să-și demonstreze abilitățile și să lupte pentru premiile care vor fi oferite de Consiliul Raional Soroca.

Astăzi, 19 februarie, în mun. Soroca, s-a desfășurat Campionatul deschis la tenis de masă, categoria de vârstă: de la 18 până la 35 de ani. Printr-o competiție frumoasă, pe locul întâi, s-a plasat profesorul IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca, Cecan Mihai. Pe locul doi, s-a plasat Cebotari Gheorghe, elev al grupei EM3/1. De asemenea, locul 3, i-a revenit sportivului Cecan Vasile, absolvent al IP CTAS. De câteva puncte ar mai fi avut nevoie sportivul Veriga Nicolae, pentru a accede pe piedestal, dar s-a plasat pe locul 4, de asemenea, elev al IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca, gr. EA1/1.
Felicitări sportivilor și antrenorului, Vîrlan Vasile !
25.12.2021
Echipa de baschet a IP CTAS s-a învrednicit de succes…
În perioada 20-24 decembrie, 2021, în mun. Soroca, s-a desfășurat Campionatul raionului la baschet-băieți. La competiții au participat echipe din cele trei colegii din oraș și patru licee. Participanții s-au dovedit a fi destul de ambițioși, fiecare echipă finalistă a avut câte o înfrângere, dar nu au cedat. Astfel, baschetbaliștii de la IP Colegiul Tehnic Agricol s-au învrednicit de locul III, conform Regulamentului. Amintim că, colegiile din mun. Soroca, mai bine de două luni, s-au aflat la ore online, spre deosebire de licee. Felicitări echipei de baschet a colegiului și antrenorului Guzun Alexei.

18.12.2021
Încă o victorie pentru IP CTAS…
Primul loc în etapa – individual, la Campionatul mun. Soroca la tenis de masă, i-a revenit lui
Nicolae Veriga, elev în grupa EA 1/1.
Amintim că, la prima etapă a campionatului unde au participat în echipe, la fel locul 1 l-a obținut IP CTAS.
Astfel, victoria la Campionatul mun. Soroca la tenis de masă, ediția 2021, aparține IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca.
Ar putea fi o imagine cu persoană, copil şi stând în picioare
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 20 de persoane, persoane în picioare şi interior
11.12.2021
Elevii IP CTAS cei mai buni la tenis…
Cei mai buni din cei buni s-au dovedit a fi elevii IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca:
Ion Rîjac și Nicolae Veriga, anul I, grupa EA 1/1, care s-au învrednicit de Locul I la Campionatul mun. Soroca la tenis de masă, dedicat sărbătorilor de iarnă.
Competițiile au fost organizate între instituțiile de învățământ din mun. Soroca.
Felicitări elevilor și antrenorului Vasile Vîrlan.
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi interior
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare şi interior
09.12.2021
Competiții la nivel intern la tenis…
Timp de două zile în IP CTAS s-au desfășurat competiții la nivel intern la tenis de masă. Elevii pasionați de acest tip de sport și-au încercat puterile, cei mai buni s-au dovedit a fi
Ion Rîjac din gr. EA 1/1-Locul I;
Nicolae Veriga, gr. EA 1/1-Locul II;
Victor Nedelco, gr. EM2/1- Locul III.
Elevii câștigători vor participa la Campionatul raional la tenis.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare şi interior

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi interior