Colegiul Tehnic Agricol din Soroca Colegiul Tehnic Agricol din Soroca +373 230 22 327 Telefon
Colegiul Tehnic Agricol din Soroca Colegiul Tehnic Agricol din Soroca Colegiul Tehnic Agricol din Soroca

Activități sportive

Activități sportive 2022-2023

De pe data de 8 până pe 12 noiembrie, în mun. Soroca, a avut loc campionatul la baschet între instituțiile educaționale din municipiu. De către Primăria Soroca a fost organizat un campionat foarte benefic și interesant, în care, tradițional, se confruntă echipele liceelor și colegiilor din municipiu. Echipa de baschet din IP CTAS, antrenată de C. Nesterenco, a câștigat toate meciurile, obținând titlul de campioană și medaliile de aur. De locul doi, s-a învrednicit echipa LT ,, Alexandru Pușkin,,, iar echipei Colegiului de Arte ,,Nicolae Botgros,,, datorită victoriei categorice a IP CTAS în ultima întâlnire, i-au revenit medaliile de bronz.
Meciurile au fost foarte interesante, iar unele colegii și licee, care au fost premiante anul trecut și erau favorite, au rămas în afara piedestalului în acest an.
Felicitări echipei și antrenorului!

La data de 29 octombrie curent, IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca a fost gazda unui turneu internațional la minifotbal și tenis de masă cu genericul Solidaritate pentru Pace. Tradițional, la turneu, participau echipele de elevi și profesori ale colegiilor cu profil agricol din țară, dar, anul acesta, au participat finalistele ultimilor ani la minifotbal: Colegiul gazdă, Colegiul Agroindustrial din Ungheni și Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul. Au fost invitate și echipele Colegiului de Economie și Montaj din Moghilev, Ucraina și a Universității Dunărea de Jos din Galați, România. E regretabil faptul, că poliția de frontieră din Moldova, din cauza situației existente, nu a permis tuturor celor din Ucraina să intre pe teritoriul Moldovei, și echipa s-a prezentat incompletă.
În debutul turneului, au fost intonate imnurile celor trei state participante: al Republicii Moldovei, al României și al Ucrainei. La deschiderea oficilă, a participat și vicepreședintele raionului Soroca, Svetlana Păunescu, care a adresat un mesaj de felicitare tuturor participanților și a vorbit despre importanța parteneriatelor educaționale.
Locul I la tenis de masă între elevi și medalii de aur au obținut elevii de la CEHTA; locul II și argint – elevii de la IP CTAS; locul trei și bronz au obținut elevii de la CAI Ungheni. La profesori locul I l-au obținut profesorii din IP CTAS, locul II – profesorii din Ucraina și locul III – profesorii din CEHTA.
La minifotbal, aur au obținut elevii din CEHTA, argint – IP CTAS și bronz -elevii de la CAI Ungheni. La minifotbal, între profesori, Cupa și locul I l-au obținut cei din Ungheni, locul II – CEHTA și locul III – IP CTAS.
La final, echipelor le-au fost decernate, cu sprijinul Consiliului Raional Soroca, diplome, medalii și cupe.
Conducerea IP CTAS a înmânat o Cupă și Diploma Masteranzilor echipei de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, pentru cooperare în domeniul educațional. O altă Cupă și diplomă au fost decernate reprezentanților Colegiului din Ucraina, de asemenea, pentru o cooperare fructuoasă în domeniul educațional.

Activități sportive 2021-2022

Activități sportive 2019-2020 

Activități sportive 2018-2019

Activități sportive 2017-2018

Activități sportive 2016-2017

O nouă experiență pentru echipa de fotbal a IP CTAS…
Echipa de fotbal a colegiului a participat la jocurile din etapa preliminară la fotbal „Cupa Preşedintelui Raionului Soroca „. În urma tragerii la sorț echipei de fotbalişti de la IP CTAS i-a revenit să joace cu echipa de la Badiceni, care are în componența sa mulți jucători experimentați, care au jucat și joacă în diferite echipe. Deşi victoria i-a ocolit pe fotbaliştii colegiului, băieții au demonstrat o bună tactică a jocului, au luptat onest şi au preluat o experiență.