Colegiul Tehnic Agricol din Soroca Colegiul Tehnic Agricol din Soroca +373 230 22 327 Telefon

Concurs Republican „Cel mai competent mecanic”

21.10.2022
Colegiul Tehnic Agricol din Soroca

Joi și vineri, 20-21 octombrie, în incinta IP CTAS, sub egida Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, a fost organizat concursul republican Cel mai competent mecanic.

La concurs au participat echipe din 4 colegii cu profil agrar din Ungheni, Svetlîi, Grinăuți și Soroca. Competiția s-a desfășurat în două etape: proba orală și cea practică, iar cei mai buni au fost selectați de un juriu competent: un doctor habilitat în inginerie, agenți economici, dar și reprezentanți ai ministerului.

Cei mai buni mecanici sunt la Soroca, elevul IP CTAS, Bujag Andrei, plasându-se pe locul I. Locul II și III au fost ocupate de elvii  de la colegiul din Svetlîi și Ungheni. Elevii, care s-au plasat pe primele trei locuri, au primit diplome și premii bănești oferite de către MAIA.

Consiliul elevilor a organizat oaspeților o excursie interesantă la Cetate, Lumânarea Recunoștinței, Popasul îngerilor, dar și la teatrul V. Apostol din municipiu. Mulțumim directorului acestuia, P. Popa, pentru colaborare și receptivitate.